برند شخصی چیست و چگونه اجرا میشود؟اساسا برند شخصی به چه دردی میخورد؟برند شخصی خودتان چه خواهد بود ؟

ساخت وبلاگ

برندها در همه جا حضور دارند و روی زندگی ما تأثیر می‌گذراند. برندهای خوب، با استفاده از طراحی هوشمندانه لوگو، یک شعار جذاب یا حتی فقط یک رنگ آبی ساده (مثل فیسبوک) به گونه‌ای بازاریابی کرده‌اند که آن‌ها را به راحتی به خاطر سپرده ایم.برخلاف کسب و کارها، سازمان‌ها، سلبریتی ها و اینفلوئنسر ها برندها لازم نیست حتماً مشهور باشند. در واقع چه بخواهید و چه نخواهید، شما هم یک برند هستید که حتی اگر مشهور نباشید! برندسازی به شما اجازه می‌دهد تا از چیزی که دارید برای رسیدن به چیزهایی که می‌خواهید استفاده کنید.

 برند سازی شخصی چیست؟       
برند سازی شخصی یا پرسونال برندینگ (personal branding) در واقع همان اعتبار شما است. برند سازی شخصی، تصویری است که شما از زندگی شخصی خود می‌سازید و افرادی که در زندگی شخصی یا حرفه‌ای شما حضور دارند شما را با این تصویر میشناسند.فرقی نمی‌کند که در چه مقیاس حرفه‌ای – دانشجویی، کارمندی، صاحب مشاغل یا قرار دارید، در هر صورت برند سازی شخصی چیزی است که به آن نیاز دارید. پرسونال برندینگ شامل مهارت‌های شما، رزومه کاری، شخصیت و هر چیز دیگری می‌شود که شما را می‌سازد. در گذشته برای پرسونال برندینگ باید بیش از هر چیزی به نحوه لباس پوشیدن و صحبت کردن دقت می‌کردید؛ اما امروزه این که در اینترنت چگونه به نظر می‌رسید نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.

مزایا برند سازی شخصی

با برند سازی شخصی می‌توانید داستان هویت تجاری خود را بسازید. . با این کار
شما به مزایای پرسونال برندیگ دست پیدا خواهید کرد: بیشتر قابل اعتماد می‌شوید این یعنی مردم به شما اعتماد بیشتری خواهند داشت. هویت خاص خواهید داشت. برند شخصی باعث خواهد شد تا مردم بدانند برای چه کاری باید به شما مراجعه کنند و برای انجام کارهای خاصی به شما اعتماد پیدا خواهند کرد.

فرصت‌های بیشتری به دست می‌آورید. با یک برند شخصی قوی، شما دسترسی بیشتری به مصاحبه‌های شغلی، پیشنهادات شغلی، تبلیغات، مخاطبین، مشتری‌ها و سایر مواردی که فرصت‌های بهتری در اختیار شما قرار می‌دهند، خواهید داشت.
خود را نسبت به دیگران متمایز می‌کنید. برندینگ به شما این امکان را می‌دهد تا ویژگیهای منحصر به فردی از خود نشان دهید که شما را در حوزه تخصصتان از دیگران جدا می‌کند.

چگونه برند سازی شخصی را شروع کنیم:

 

همه اطلاعات را جمع آورید کنید

الف) خود را بهتر بشناسید:چند روش مختلف وجود دارد

 خود را از درون و بیرون ارزیابی کنید:

نقاط قوت خود را بشناسید: سعی کنید خوبی‌هایی که در شما وجود دارد را پیدا کنید تا بتوانید به یک رهبر قوی تبدیل شوید، بهتر ارتباط برقرار کنید و توانمندی‌های شخصی خود را اتقاع دهید. برای فهمیدن نقاط قوت خود، از 10 نفر که ارتباط نزدیکی با شما دارند بخواهید تا 3 نقطه قوت شما را نام ببرند. 3 پاسخ پر تکرار احتمالاً مهم‌ترین نقاط قوت شماست.

ارزش‌های خود را تعیین کنید: 

ارزش‌ها همان اعتقاداتی هستند که در زندگی از آن‌ها پیروی می‌کنید. فرقی نمی‌کند ارزش‌های شما چه چیزی هستند، مهم این است که شما هیچگاه از ارزش‌های خود دست بر نخواهید داشت. اگر ارزش‌های مثبتی داشته باشید مردم احساس مثبتی نیز در مورد شما خواهند داشت.الهام خود را پیدا کنید: آیا کسی را دارید که الهام بخش شما باشد؟ برای برند سازی شخصی شما نیاز به این دارید که از افراد یا چیزهای الهام بگیرید. البته این موضوع به معنای کپی کردن نیست. شما باید به دنبال سؤال‌های اساسی باشید زیرا کپی کردن به هیچ درد شما نخواهد خورد. چه چیزی باعث موفقیت آن‌ها شده؟ چرا می‌خواهید از آن‌ها یاد بگیرید؟ چه چیزی را می‌خواهید از آن‌ها یاد بگیرید؟ سعی کنید با خود صادقانه رفتار کنید و به این سؤال‌ها بر اساس شخصیت خود پاسخ دهید.

ب) لیستی از تجربیات کاری و آموزشی خود تهیه کنید. 

لیستی از تمام سوابق و تجربه‌های زندگی خود که مربوط به زندگی حرفه‌ای و علایق شما می‌شود تهیه کنید. این لیست شامل تحصیلات شما در دانشگاه یا مدرسه، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، سوابق کاری و حتی سرگرمی‌های شما می‌شود.

ج) اهدافی برای خود مشخص کنید.

 امیدوارید در یک، پنج یا 10 سال آینده به چه اهدافی دست پیدا کنید؟ تمرکز واقع بینانه روی یک هدف به شما کمک می‌کند که یک چشم انداز روشن از آینده برند خود داشته باشید. به این ترتیب می‌توانید راهی که می‌خواهید طی کنید را بشناسید. فراموش نکنید زمانی که دیگران در مورد شما صحبت می‌کنند شما را با اهدافتان به یاد خواهند آورد.

 د) مخاطبان هدف خود را بشناسید

در ابتدا مخاطبان هدف خود را تعریف کنید. آن‌ها افرادی هستند که در حوزه تخصص شما فرصت‌هایی را ارائه می‌کنند. به همین دلیل کاملاً منطقی است که بخواهید به آن‌ها دسترسی داشته باشید. برای مثال اگر تازه کار خود را شروع کرده‌اید، مخاطبان هدف شما یک کارخانه دار بزرگ نخواهد بود. مخاطبان هدف در واقع مشتریان شما هستند که می‌توانید از آن‌ها درآمد کسب کنید. بعد از این که این افراد را شناسایی کردید حالا زمان آن رسیده تا به آن‌ها دسترسی پیدا کنید. راهی برای برقراری ارتباط حرفه‌ای با آن‌ها ایجاد کنید و با نشان دادن توانایی‌های خود توجه آن‌ها را جلب کنید.
ه) داستان خود را بسازید 

با استفاده از نقاط قوت، علایق، تجربه‌ها و تمرکز روی مخاطبان هدف شما قادر خواهید بود تا داستان شخصی خود را بسازید. داستانی بسازید که بتوانید همیشه به خاطر داشته باشید و آن را بارها و بارها در مکالمات خود، محتوای شبکه‌های مجازی و وب سایت خود به اشتراک بگذارید.

عمل
الف. خود را همچون افراد حرفه‌ای نشان دهید: 

نحوه ایستادن، صحبت کردن و لباس پوشیدن فاکتورهای اصلی هستند که روی دیدگاه دیگران در مورد شما تأثیر می‌گذارند. شما باید در تمام بخش‌های زندگی خود، حرفه‌ای بودن و سرحال بودن را نمایش دهید و این تنها مربوط به محیط کاری نمی‌شود.

ب. اعتبار خود را بسازید:

برند سازی شخصی و ایجاد اعتبار چیزی است که نیاز به کار و توجه مداوم دارد. برای ساخت اعتبار شما نیز باید شناخته شده باشید پس:

  • از طریق شبکه‌های مجازی با دیگر شرکت‌ها و افراد ارتباط برقرار کنید
  • مربی افراد کم تجربه تر از خود شوید
  • یک مربی با تجربه تر برای راهنمایی خود پیدا کنید
  • برای سخن رانی در رویدادهای مختلف داوطلب شوید
  • در زمینه تخصصی خود روی پروژه‌های مشترک کار کنید.
  • رویدادهای حرفه‌ای را میزبانی کنید
  • تا جایی که می‌توانید شبکه سازی کنید و در سازمان‌ها و گروه‌های تخصصی عضو شوید.
  • فراموش نکنید، فعالیت‌هایی را انتخاب کنید که به آن‌ها علاقه دارید.

معرفی برند خود

الف. یک وب سایت شخصی بسازید:

رزومه کاغذی می‌تواند فعالیت‌های حرفه‌ای، شخصیت حرفه‌ای، تجارب، مهارت‌ها و ... را معرفی کنید.

ب. در شبکه‌های مجازی فعال باشید:

لینکدین برای برندسازی شخصی اهمیت بسیار زیادی دارد. این شبکه مجازی در واقع یک رزومه آنلاین است که به شما اجازه می‌دهد که با سایر افراد حرفه و کمپانی‌های مرتبط با خود نیز ارتباط برقرار کنید.فیس بوک واینستاگرام وتلگرام و....

ج. برای خود لوگو بسازید:

لوگو در واقع نشانه تصویری برند شما است. لوگو سمبلی است که همه را به یاد شما و کاری که انجام می‌دهید می‌اندازد. شما می‌توانید لوگو خود را هر جایی که دوست داشتید همچون وب سایت، صفحات مجازی و کارت‌های خود قرار دهید.                                     

کلاس سواد رسانه ای...
ما را در سایت کلاس سواد رسانه ای دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : armansoltanolkotabi بازدید : 111 تاريخ : يکشنبه 18 اسفند 1398 ساعت: 9:06